Därför är spinning bra - Kostdagboken

Därför är spinning bra

Image

Om du vill bli av med några extrakilon och tycker om att svettas, då bör du hoppa upp på en spinningcykel.

Spinning är inte bara en effektiv konditionsträning, utan dessutom ett utmärkt redskap för att förbränna kalorier.

Spinningpassen är alltid indelade i olika svårighetsgrader beroende på om man är nybörjare eller vältränad. I början lär man sig använda rätt teknik på cykeln och passen är inte så långa. När du sedan avancerar blir cykeldelen allt längre och de "etapper" som man cyklar blir mer krävande. Det enda kravet för att få vara med är att man deltagit i ett nybörjarpass.

Spinning är mycket bra för skinkor och lår. Även ryggen och magen tränas upp. Samtidigt belastas varken knän eller höfter så mycket.

En dålig rygg är ingen ursäkt för att inte vara med. Du kan nöja dig med att sitta ner hela tiden i stället för att stå upp, som man annars gör emellanåt.

Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.