Användarvillkor - Kostdagboken

Användarvillkor

Nedanstående villkor gäller för gratis tillgång till Kostdagboken från Bonniers Publications AB, på www.iformkostdagbok.se

När du registrerar dig, anmäls du automatiskt till nyhetsbrevet från iform.se och iformkostdagbok.se. Du accepterar samtidigt att vi kan kontakta dig med fler spännande erbjudanden och nyhetsbrev om tidningar, böcker, musik, film och annat från Bonnier Publications-koncernen via brev, telefon och andra elektroniska medier (t.ex. e-mail, SMS). Du kan få information från följande företag i Bonnier Publications-koncernen: Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications AS, Benjamin Publications AS.

Nedanstående villkor gäller för köp av och tillgång till Kostdagboken från Bonniers Publications AB, på www.iformkostdagbok.se

1. Beskrivning av hur du använder Kostdagboken
1.1: Bonniers Kostdagbok är en unik webplats med olika program och verktyg som hjälper dig att hålla koll på kalorierna genom att anpassa sig efter de mål du väljer, efter dina behov och dina förväntningar.
1.2: Kostdagboken är din privata dagbog över din viktminskning där du hela tiden kan följa din kaloriförbrukning. Här kan du enkelt föra dagbok över alla dina måltider. Det behövs bara några klick med musen, så har du kalorierna under kontroll.
1.3: All användning av Kostdagboken plus de kost- och träningsprogram som hör till, sker på egen risk. Bonniers uppmanar dig att vara försiktig och om det blir nödvändigt ta kontakt med läkare eller annan professionell hjälp. Detta gäller sepciellt personer som är gravida, och personer med högt blodtryck, hjärtproblem eller andra problem med hälsan.
1.4: All den information som du hittar i Kostdagboken kan aldrig ersätta professionel, medicinsk rådgivning. Kostdagboken tar inget ansvar för eventuella hälsoproblem som kan uppstå i samband med läsarens användning av recept, program och funktioner i Kostdagboken.

2. Rättigheter
2.1: Bonnier Publications äger upphovsrätten till www.iformkostdagbok.se och Kostdagboken
2.2: Kostdagboken, inklusive program och verktyg plus allt material på www.iformkostdagbok.se får inte kopieras eller distribueras, vare sig privat eller kommersiellt om det inte är förenligt med tvingande lag.

3. Ansvar
3.1: Bonnier Publications är inte ansvarig för förlust eller skada, inklusive sjukdom och dödsfall som påstås vara orsakat av Kostdagboken, inklusive program eller andra verktyg. Bonniers kan inte, i något fall, hållas ansvarig för ett högre belopp än det användaren har betalat för sitt medlemskap i Kostdagboken.

4. Priser
4.1: Alla priser är inklusive moms och andra ev skatter. Bonniers kan inte ändra priset utan förvarning. Prisändringar har ingen effekt i förhållande till tidigare gjorda förskottsinbetalningar.

4.2 Bonnier Publications kan ändra priset på prenumerationen till Kostdagboken med minst 14 dagars varsel. Som prenumerant underrättas du i så fall om detta via e-post. Det nya priset gäller endast betalningar som görs efter det att prisändringen trätt i kraft. Om du vill fortsätta din prenumeration behöver du inte göra något.

Om priset ändras har du möjlighet att säga upp din prenumeration med ett varsel som svarar mot varslet för prisändringen. Du ombedes i så fall underrätta oss om detta genom att skriva till iformkostdagbok@iform.se, inom det varsel som svarar mot prisändringen.

5. Betalning
5.1: Betalning sker i förskott för den period du har valt. Använd följande kreditkort: VISA, Mastercard, Eurocard och VISA Electron.
5.2 När du köper en prenumeration till Kostdagboken accepterar du samtidigt att det sker en löpande förnyelse av din prenumeration, inklusive betalning för denna. Förnyelsen sker vid utgång av den valda perioden. Du accepterar vidare att Bonnier Publications drar det belopp som svarar mot gällande periods pris, med förbehåll för 4.2. Varje gång som en betalning är gjord, mottar du ett kvitto via e-post.
5.3 Kampanjerbjudandet är tidsbegränsat och gäller endast under den för kampanjen angivna perioden. Efter att kampanjerbjudandet har löpt ut fortsätter prenumerationen till normalpris och period. Dessa kan sägas upp efter periodens utgång. Det går inte att kombinera flera kampanjerbjudanden under samma period.

Du har alltid möjlighet att säga upp din prenumeration på Kostdagboken. Se pt 11.

6. Säkerhet
6.1: Bonniers använder en betaltjänst som tillhandahålls av DIBS. Alla uppgifter om din betalning krypteras och skickas cia SSL till DIBS. Det är bara DIBS som kan läsa dina betalningsuppgifter.

7. Bekräftelse
När din beställning är klar får du en orderbekräftelse via email.

8. Feltryck
8.1: Bonnier Publication har inget ansvar för eventuella feltryck på priser och övrig information.

9. Behandling av personuppgifter
9.1: Personuppgifter som lämnas i samband med att du upprättar en prenumeration behandlas i enlighet med vår personuppgiftspolicy, som du kan läsa om på www.bonnierpublications.com/personuppgiftspolicy
9.2: När du skapar din användarprofil, godkänner du också att Bonniers kan kontakta dig via email med information om iformkostdagbok.

10. Garanti
10.1: Om du vill reklamera din Kostdagbok, kontakta iformkostdagbok@iform.se så fort som möjligt.

11. Uppsägning
11.1 Du säger upp din prenumeration på din personliga sida under "profil" i Kostdagboken. Välj Avaktivera under automatisk betalning.

Efter detta sker ingen fortsatt förnyelse av din prenumeration och ingen vidare betalning görs. Du har tillgång till Kostdagboken under resterande del av den period som du betalt för.

Om du har accepterat att förnya din prenumeration på Kostdagboken flera gånger utan avbrott, och därmed har haft tillgång i en sammanhängande period om minst 5 månader, kan du säga upp din prenumeration med 1 månads varsel till utgången av en månad. Det innebär att om du har betalt för en period som varar längre än uppsägningstiden kommer ett belopp som motsvarar den del av perioden som ligger utöver uppsägelsetiden att föras tillbaka till ditt konto.

11.2 Om du vill att din användarprofil helt tas bort: skicka ett mejl till iformkostdagbok@iform.se. Uppge "Släng profil" i ämnesfältet. När detta är gjort kommer du att få ett mejl med bekräftelse på att din användarprofil är borttagen.

12. Returer
12.1: I samband med att du säger upp avtalet angående köp och tillgång till Kostdagboken samtycker du också till att din ångerrätt i 14 dagar förfaller. Se Konsumentlagen §18, punkt 4:e.

13. Tillämpning och jurisdiktion

13.1: Parternas avtal är giltigt enligt dansk lag.
13.2: Tvister avgörs av dansk domstol

14. Kundservive
Skriv till: iformkostdagbok@iform.se

15. Företagsinformation

Bonnier Publications  AS
Strandboulevarden 130
DK-2100 Köpenhamn Ö
CVR-nr: 12.376.405

 

Iformkostdagbok

Iformostdagbok är en unik website med olika program och möjligheter som hjälper dig att hålla koll på kalorierna så det passar dina mål, dina behov och dina förväntningar.

Prova utan kostnad....>>

 

 
 

 

Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.