Lägg till en råvara, alt ett livsmedel på listan - Kostdagboken

Lägg till en råvara, alt ett livsmedel på listan

Om du inte hittar den råvara du behöver är det bara att lägga till den på listan. Skriv in namnet och klicka på "Lägg till råvara"

Skriv in i grupperna kolhydrater, fett, protein och kostfibrer. Du ska också knappa antal kalorier och välja en het, till exempel gram.

Image

VIKTIGT! När du har skrivit in en råvara/ett livsmedel är det bara du som kan se det på listan. Skriver du fel kan ingen annan se det.

Om en råvara ska delas med andra användare måste vi godkänna det i vårt system. Vi tittar igenom databasen varje dag för att ha koll på innehållet.

Ta bort en råvara/ett livsmedel

Om du vill ta bort en råvara som du själv har skrivit in, gör du det under punkten "Din matkasse"

Image

Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.