Få en sund viktnedgång med IFORM Kostdagbok skapad av näringsexperter - Kostdagboken

Få en sund viktnedgång med IFORM Kostdagbok skapad av näringsexperterImage

Ett nytt spännande år väntar runt hörnet och det är dags för nyårslöften. På en lista över svenskarnas nyårslöften ligger viktnedgång och motion i toppen. Det är inte så konstigt efter julens många matfester och godsaker. Men för många av oss håller inte nyårslöftena. IFORM Kostdagbok hjälper dig att hålla ditt nyårslöfte 2016.

IFORM Kostdagbok är ett verktyg som ger dig överblick över ditt kaloriintag och kaloriförbrukningen, när du vill nå eller hålla ett viktmål. Kostdagboken motiverar till en sund viktnedgång som du inte tröttnar på - så säg adjö till soppdieten, 5-2-dieten eller andra ”superdieter” och snabbfixar. Kostdagboken är framtagen av näringsexperter med syftet att du inte ska svälta dig själv eller äta samma saker dag ut och dag in. Din viktnedgång blir enklare och sundare med Kostdagboken.

Beställ en testperiod på fem dagar här, och börja din viktnedgång redan idag

Prova IFORM Kostdagbok här >>


Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.