Så mycket gick vi ner i januari! - Kostdagboken

Så mycket gick vi ner i januari!

Under januari månad är aktivitetsnivån på I FORM Kostdagbok som allra högst – och början på 2016 är definitivt inget undantag! Totalt har användarna av I FORM Kostdagbok nämligen gått ner hela 3,09 ton!

Image

Vem är bäst på att gå ner i vikt?Det kommer nog inte som en överraskning för någon att lördag och söndag är de dagar vi loggar minst. Vi loggar faktiskt hela 33 % mindre på lördag och söndag än resten av veckans dagar. Däremot är det fullt fart på tangenterna under veckans första dagar, måndag och tisdag är de dagar vi loggar vår mat som mest.

Om vi tittar på var i landet man går ner flest kilon ser fördelning ut såhär:

1. Osby

2. Gävle

3. Dvärsätt

Tittar vi på vilken åldersgrupp som uppnått störst viktnedgång är det 60-åringarna som segrar. Med en total viktnedgång på 62 kg slog de nätt och jämnt 22-åringarna som totalt gick ner 58 kg. På tredje plats ligger åldersgruppen 47, som totalt gick ner 52 kg.

Vi på I FORM Kostdagbok tycker ni är fantastiska och ser fram emot att följa er utveckling under 2016!

Och vi har bara en sak att säga: Keep up the good work!

Bästa hälsningar

Teamet bakom I FORM!

Prova I FORM Kostdagbok gratis i 5 dagar – och få en överblick över ditt dagliga kaloriintag.

Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.