800 recept and still counting! - Kostdagboken

800 recept and still counting!

Känner du också igen scenariot? Det är sent på dagen och du har fortfarande inte bestämt dig för vad du ska laga till middag. Klockan går och hungern gör sig påmind, och fryspizzan och färdigrätterna blir mer och mer frestande.

Image

Nu finns goda nyheter. I FORM Kostdagbok har nämligen samlat över 800 olika, goda, kalorisnåla rätter så att du slipper falla i en av de många kalorifällorna. Med hjälp av de smarta sökfunktionerna är det enkelt att hitta just det recept som faller dig i smaken.

>>Du hittar hela utbudet på Kostdagboken här.Spara dina favoriter

Är du så smart att du gör en matplan för en vecka i taget kan du med fördel använda dig av matkasse-funktionen för att spara recept så att du alltid har favoriterna nära till hands. Sätter du ihop en helt egen rätt har du möjlighet att spara och dela den med andra användare. Vi har gjort en kort guide för hur du skapar dina egna recept som du kan

Vi har gjort en kort guide för hur du skapar dina egna recept som du kan hitta här.• Dato: 19.05.2017

Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.