En fräsch start på det nya året - Kostdagboken

En fräsch start på det nya året

Nytt år, ny människa! Ett nytt år är som en tom målarduk där du har möjlighet att måla precis det du har lust med. Blir 2018 året då du får den kropp du alltid har drömt om? Eller året då du får ro i både kropp och själ med yoga och meditation?

Image

Om du ska bli mer aktiv så kan det vara en bra start att investera i något snyggt träningsplagg. Du känner säkert själv känslan av att en ny outfit på ett magiskt sätt kan få dig att känna att dina danssteg eller sångröst hör hemma i en X-factor-final. Det fungerar likadant med träning. När du känner dig snygg boostar det nämligen både motivationen och självkänslan. I Kostdagboken kan du både hålla koll på din mat och din träning, så kom ihåg att notera dina träningspass så du får en total överblick.

Är det hälsosammare matvanor som är ditt stora nyårslöfte så är det dags att ta fram kokböckerna för att hitta inspiration till hälsosamma vardagsrätter. Kom ihåg att du alltid kan anpassa recepten så att de passar dig. Prova till exempel att byta ut ris mot pärlgryn som i denna goda kycklingpaella, eller byt ut de klassiska ”pannkakorna med glass” mot Bärpannkakor med citron och blåbärskräm. Är målet viktnedgång kan du kickstarta med en uppfriskande juicekur eller en av de 3 superkurerna.

Som det kända ordspråket lyder: ”There is no time like the present”. Vi hejar på dig!

Av Maria Lundsgaard

Om Kostdagsboken

Kostdagboken hjälper dig att lyckas med din viktminskning. Du sätter målet och Kostdagboken hjälper dig att nå det. Du antecknar allt du äter i en dagbok online och Kostdagboken räknar ut hur många kalorier du får i dig under en dag. Kostdagboken räknar ut antalet kalorier för de enskilda ingredienserna, för en hel måltid, för hela dagen och för hela din viktminskningsperiod. Hur enkelt som helst!

Visste du?

I Kostdagboken kan du hela tiden följa din kaloriförbrukning. Genom några klick med musen kan du snabbt och lätt få full koll på dina kalorier.